Ελίασον: «Το μυαλό μου είναι μόνο στην ΑΕΚ - Στόχος μας μόνο το πρωτάθλημα»

Δημοσιεύθηκε 6:06 μμ
Ελίασον: «Το μυαλό μου είναι μόνο στην ΑΕΚ - Στόχος μας μόνο το πρωτάθλημα»
Φρένο στα σενάρια με επίκεντρο το όνομά του έσπευσε να βάλει ο άσος της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η Aftonbladet ο Σουηδός απασχολεί έντονα σύλλογο του MLS, μία ομάδα από τη Γερμανία και μια ακόμα από τη Μέση Ανατολή, με τον ίδιο να δηλώνει απόλυτα συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ.

«Δεν έχω ιδέα. Επικεντρώνομαι μόνο στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή και ότι πρέπει να κάνουμε καλά πράγματα. Για να πάω όσο καλύτερα γίνεται τόσο με την Εθνική ομάδα όσο και με τον σύλλογό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκλας Ελίασον που έσπευσε να παραδεχθεί πως ήταν αποτυχία που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αγωνιστεί φέτος στη League Phase του Conference League. Ταυτόχρονα, όμως, κατέστησε σαφές πως στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου.

«Δεν καταφέραμε να παίξουμε στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, αλλά η ομάδα πάντα στοχεύει να είναι εκεί. Ήταν απογοητευτικό που συνέβη τόσο νωρίς στη σεζόν, αλλά η προσοχή είναι τώρα μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ας ελπίσουμε ότι θα τα πάμε καλύτερα στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν τον φοβίζει το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να σκεφτεί να πουλήσει παίκτες τον Γενάρη εξ αιτίας του ότι δεν αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ διαθέτει ένα τόσο μεγάλο ρόστερ, ο Ελίασον συμπλήρωσε: «Όχι, δεν με ανησυχεί. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και ο σύλλογος έχει επενδύσει πολύ σε καλούς παίκτες. Είναι απόλαυση. Θέλεις να έχεις μια υψηλού επιπέδου και ανταγωνιστική ομάδα».

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ