Το «συγγνώμη» δεν αρκεί

Δημοσιεύθηκε 5:17 μμ
Το «συγγνώμη» δεν αρκεί
Δικαιούμαστε να πούμε ότι το «συγγνώμη» δεν μας αρκεί.

Ας μην θυμηθούμε τώρα το σοφό εκείνο γνωμικό που λέει τι έγινε από όταν βγήκε το συγγνώμη. Δεν υπάρχει λόγος. Ή μάλλον υπάρχει. Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο! Δεν μπορώ, ούτε τολμώ να βάλω τον εαυτό μου στη θέση ενός ανθρώπου που ήταν κοντά στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Πόσω μάλλον αν έτυχε αυτός ο άνθρωπος να «ενημερωθεί» από το ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Για τα τετραγωνικά του σπιτιού του και τη θέα από το μπαλκόνι. Ή για το υλικό του πατώματος της πισίνας και το ενοίκιο. Ή για το έτος κατασκευής της πολυκατοικίας. Και επειδή ο έμπειρος αυτός δημοσιογράφος - παρουσιαστής - εκτιμητής περιουσίας, ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και για άλλα «ρεπορτάζ» ή σχόλια, εμένα μου ήρθε στο μυαλό και μία άλλη φράση για το «συγγνώμη». Ότι είναι μισό… Αυτό!

Α.Ψ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ