Μπράβο ρε Αλαφούζο, έκανες καλό της γαλανόλευκης

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 4:54 μμ
Μπράβο ρε Αλαφούζο, έκανες καλό της γαλανόλευκης
Όσο πάει ο καιρός, όλο και πιο εκτεθειμένος μένει ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος λίγο πριν το νέο χρόνο, έδωσε τα… παπούτσια στο χέρι στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Toν άνθρωπο που στην ουσία έβαλε ξανά τους πράσινους στον... χάρτη διεκδίκησης τροπαίων. Και με τα έργα του, πολλοί θεωρούσαν πως, αν μη τι άλλο, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα αντί ο Φατίχ Τερίμ που τον αντικατέστησε.

Μπράβο όμως στον κ. Αλαφούζο! Με αυτή του την κίνηση, ο Ιβάν έμεινε χωρίς ομάδα και λίγο μετά δόθηκε η δυνατότητα στην ΕΠΟ να του αποσπάσει την υπογραφή και να είναι ο τιμονιέρης της Εθνικής Ελλάδας.

Και τα πρώτα του διαπιστευτήρια είναι απίστευτα, παρόλο που είναι λίγο καιρό στον πάγκο. Τρία στα τρία με διπλό επί της Αγγλίας. Μπόλιασε τους διεθνείς με τη φιλοσοφία του και σύντομα θα έρθει και η επιστροφή σε μεγάλη διοργάνωση για τη γαλανόλευκη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ