Θυμηθήκαμε τι είναι σημαντικό στη ζωή...

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 2:21 μμ
Θυμηθήκαμε τι είναι σημαντικό στη ζωή...

Θεέ μου, τι τραγωδία… Όταν νέοι άνθρωποι, αθλητές, χάνουν τόσο πρόωρα και ξαφνικά τη ζωή τους, πού όρεξη για ποδόσφαιρο. Ο θάνατος του 31χρονου διεθνούς μπακ του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα και τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ήταν μια σοκαριστική είδηση, μια απίστευτη και ασύλληπτη τραγωδία, την οποία ακόμα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει. Πώς ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μόλις πριν από μερικά 24ωρα είχε αγωνιστεί στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του; Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα, φαίνεται ότι υπέστη ανακοπή καρδίας. Ποιος μπορεί να το χωνέψει, ότι ένας γυμνασμένος και υγιής άνθρωπος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, έπαθε τέτοιο κακό;

Μια σοκαριστική είδηση που δεν μπορεί να διανοηθεί το ανθρώπινο μυαλό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το μέγεθος του πόνου και της θλίψης. Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης, είναι σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι. Κυρίως, οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟ και στην Εθνική Ελλάδας, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι. Πού μυαλό για ποδόσφαιρο. Μπροστά στη ζωή, τι σημασία έχουν οι νίκες, οι επιτυχίες, οι διακρίσεις; Θυμηθήκαμε τι είναι σημαντικό στη ζωή. Όλα είναι μάταια σε αυτόν τον κόσμο όταν χάνονται νέοι άνθρωποι κάτω από τέτοιες συνθήκες. Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα.

Γεννημένος στην Αγγλία, αλλά με ελληνικές ρίζες, ο Μπάλντοκ ήταν εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, με την οποία πρόλαβε να πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές. Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟ, ενώ τα τελευταία εφτά χρόνια ανήκε στην αγγλική Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πριν τη Σέφιλντ, έπαιξε σε άλλες αγγλικές ομάδες μικρότερων κατηγοριών. Οι συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας κατέθεσαν ψυχή στο Γουέμπλεϊ και τον τίμησαν με την ιστορική νίκη που πέτυχαν σε βάρος της Αγγλίας (1-2).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ