Ελλάδα: Sold out το ματς με την Ιρλανδία

Δημοσιεύθηκε 13.10.2024
Ελλάδα: Sold out το ματς με την Ιρλανδία

Οι Έλληνες φίλαθλοι εξαφάνισαν τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ιρλανδία.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν και τα τελευταία εισιτήρια του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τέταρτη αγωνιστική του Nation League.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί τους φιλάθλους για την ανταπόκριση που έδειξαν ως προς την αγορά εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδας-Ιρλανδίας στις 13 Οκτωβρίου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εξαντληθούν. Οι φίλες και οι φίλοι της «Γαλανόλευκης» τιμούν με αυτό τον τρόπο τόσο την Εθνική Ομάδα τους, όσο και τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, καθώς το παιχνίδι αποτελεί τον εν Ελλάδι αποχαιρετισμό στον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ