Η δεύτερη απόπειρα για ισπανικά... κόλπα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 13.10.2024
Η δεύτερη απόπειρα για ισπανικά... κόλπα
Eκεί που στον ΑΠΟΕΛ δεν είχε βρεθεί Ισπανός προπονητής στον πάγκο του, μέσα σε λίγους μήνες πέρασε ο πρώτος κι ακολουθεί ο δεύτερος που θα διαβεί την πόρτα του Αρχαγγέλου, με άπαντες στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων να ελπίζουν να έχει καλύτερη τύχη από αυτή του συμπατριώτη του.

Μετά τον Νταβίντ Γκαγιέγο, ο δεύτερος Ισπανός που θα κοουτσάρει την ομάδα της Λευκωσίας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζοσέ Ντομίνγκες, επίσης προπονητή που προερχόταν από την Ιβηρική Χερσόνησο, αλλά από την Πορτογαλία.

Πιάνοντας δουλειά ο Μανόλο Χιμένεθ θα κληθεί να αλλάξει όσο πιο γρήγορα γίνεται την εικόνα του ΑΠΟΕΛ, αντιμετωπίζοντας και ο ίδιος το πρόβλημα που επικαλέστηκε ο προκάτοχός του σχετικά με το πιεσμένο πρόγραμμα και τον λίγο χρόνο για να περάσει τα δικά του θέλω μέσω των προπονήσεων.

Γεμάτο πρόγραμμα

Μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, στα μέσα Νοεμβρίου, οι πρωταθλητές έχουν να δώσουν τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο στην Ευρώπη. Το ντεμπούτο του θα γίνει εκτός έδρας απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου (19/10), στο φαινομενικά πιο εύκολο από τα έξι παιχνίδια που ακολουθούν, όμως η νεοφώτιστη έδειξε... ήδη τα δόντια της. Από εκεί και πέρα, ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Μπόρατς Μπάνια Λούκα (24/10, εντός), Ανόρθωση (εντός, 28/10), Απόλλων (εκτός, 02/11), Φιορεντίνα (07/11, εντός) και ΑΕΛ (10/11).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ