Για το απόλυτο ο Ολυμπιακός, σπουδαίο ματς στο Περιστέρι

Δημοσιεύθηκε 13.10.2024
Για το απόλυτο ο Ολυμπιακός, σπουδαίο ματς στο Περιστέρι

Ο Ολυμπιακός μετά την πρώτη του νίκη στη Euroleague απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας, ψάχνει τη συνέχιση με το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα, φιλοξενώντας τον Άρη στο ΣΕΦ (17:15, ΕΡΤ3).

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν τους Μιλουτίνοφ και Έβανς στη διάθεσή τους γι’ αυτή την αναμέτρηση, όμως, θα είναι παρών στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα ο Μουσταφά Φαλ. Ο Άρης Midea έχει κατέβει στην Αθήνα για τη δοκιμασία απέναντι στους Πειραιώτες μετά την εξόρμηση στη Λιθουανία, όπου σημειώθηκε η νίκη – ξέσπασμα μεσοβδόμαδα κόντρα στη Λιετκαμπέλις.

Εκτός έμεινε ο Γούντμπερι, ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Χοτζ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το Περιστέρι Domino’s φιλοξενεί τον Πανιώνιο (20:15, ΕΡΤ3), με τους γηπεδούχους στο «Ανδρέας Παπανδρέου» να έχουν back-to-back αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό τους.

Βέβαια, την πρώτη την έχασαν, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος, που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία έπειτα από μια 4ετία, έκανε το θετικό ξεκίνημα κόντρα στον Κολοσσό και τώρα ψάχνει το 2x2.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12/10

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 93-96

Μαρούσι - Κολοσσός 70-67

ΑΕΚ - Καρδίτσα 96-65

Κυριακή 13/10

Ολυμπιακός - Άρης (17:15)

Περιστέρι - Πανιώνιος (20:15)

Δευτέρα 14/10

Προμηθέας - Λαύριο (20:15)

Η βαθμολογία

Παναθηναϊκός 2-0

ΑΕΚ 2-0

Ολυμπιακός 1-0

Προμηθέας 1-0

Πανιώνιος 1-0

ΠΑΟΚ 1-1

Μαρούσι 1-1

Περιστέρι 0-1

Άρης 0-1

Λαύριο 0-1

Κολοσσός 0-2

Καρδίτσα 0-2

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ