Έσμιξαν ξανά τέσσερις μήνες μετά τον ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 6:55 μμ
Έσμιξαν ξανά τέσσερις μήνες μετά τον ΑΠΟΕΛ
Aπό το «φεύγει από τον ΑΠΟΕΛ για να είναι δίπλα στην οικογένειά του», τέσσερις μήνες μετά πλάι στον Ρικάρντο Σα Πίντο στο Μαρόκο

Τον περασμένο Ιούνιο, λίγες ημέρες, μετά τη γνωστοποίηση ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν συνεχίζει στον Αρχάγγελο, προέκυψε άλλη μία αποχώρηση από το τεχνικό τιμ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σκιαθίτης, αν και είχε ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, αποχώρησε από τους γαλαζοκίτρινιους, που είχαν ανακοινώσει ότι αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Ο Γιώργος παρά το ότι διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, για να είναι κοντά στην οικογένεια του».

Αυτό είχε αναφέρει και ο ίδιος ανάρτησή του. «Σήμερα παίρνω την απόφαση να επιστρεψω στην οικογένεια μου και να περιμένω τον επομενο σταθμό στην καριέρα μου, καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την παραμονή μου στην Λευκωσία» ανάφερε.

Μερικούς μήνες αργότερα ο Γιώργος Σκιαθίτης βρήκε τον νέο του σταθμό και είναι στο πλευρό του Ρικάρντο Σα Πίντο, αφού συνεχίζει μαζί του στη Ράζα Καζαμπλάνκα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ