Μάντσεστερ Σίτι: Ο αντί… Ρόδρι!

Δημοσιεύθηκε 6:22 μμ
Μάντσεστερ Σίτι: Ο αντί… Ρόδρι!

Ο Ισπανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι, θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και ο Πεπ Γκουαρδιόλα ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «TEAMtalk», θα κινηθεί τον Ιανουάριο για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου για να καλύψει το κενό του κορυφαίου χαφ στον κόσμο.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει στη λίστα του τρεις παίκτες:

Τον Ισπανό μέσο της Σοσιεδάδ, Μάρτιν Θουμπιμέντι, που το καλοκαίρι απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ, τον Βραζιλιάνο Εντερσον της Αταλάντα και τον Ιταλό διεθνή άσο της Ιντερ, Νικολό Μπαρέλα.

Και όπως φαίνεται, ο Γκουαρδιόλα καταλήγει στη λύση του Εντερσον και μάλιστα παράγοντας της αγγλικής ομάδας ταξίδεψε στην Ιταλία για να συναντηθεί με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου διεθνή μέσου της ομάδας του Μπέργκαμο.

Ο 25χρονος άσος, από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην πορεία των «μπεργκαμάσκι» έως την κατάκτηση του Europa League, έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα έως το 2027 και κοστολογείται περίπου στα 60 εκατ. ευρώ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ