Ρεάλ Μαδρίτης-Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Καρβαχάλ

Δημοσιεύθηκε 5:38 μμ
Ρεάλ Μαδρίτης-Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Καρβαχάλ

O Ντάνι Καρβαχάλ- σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης-, ο υποβλήθηκε σήμερα (11/10) με επιτυχία, σε επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης του πρόσθιου χιαστού και της οπίσθιας πλάγιας αστάθειας στο δεξί του γόνατο.

Την επέμβαση έκανε-αφού περίμενε να υποχωρήσει η φλεγμονή- ο κορυφαίος στις επεμβάσεις στα γόνατα Δρ. Μανουέλ Λέγες, ο οποίος έχει χειρουργήσει επίσης τους Μιλιτάο, Κουρτουά, που τραυματίστηκαν σοβαρά την περασμένη σεζόν, καθώς και την Καρολίνα Μαρίν, που έσπασε τον σύνδεσμο της στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο τραυματισμός του Καρβαχάλ σημειώθηκε στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ (2-0) στο Σαντιάγο «Μπερναμπέου».

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη του πρόσθιου χιαστού,ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου, αλλά και ρήξη ιγνυακού τένοντα στο δεξί του πόδι.

Τις επόμενες μέρες, ο Καρβαχάλ θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποθεραπείας του, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για σχεδόν ένα χρόνο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ