Πρόστιμο 750.000 λίρες στη Νότιγχαμ Φόρεστ από την FA για «ανάρμοστη συμπεριφορά»

Δημοσιεύθηκε 4:23 μμ
Πρόστιμο 750.000 λίρες στη Νότιγχαμ Φόρεστ από την FA για «ανάρμοστη συμπεριφορά»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 750.000 λιρών και δέχθηκε προειδοποίηση για την «ανάρμοστη συμπεριφορά» της από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) σε σχέση με τα σχόλια που δημοσίευσε ο σύλλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ήττα με 2-0 από την Έβερτον σε αγώνα της Premier League την Κυριακή, 21 Απριλίου.

H Φόρεστ είπε ότι είχε «προειδοποιήσει» ότι «ο VAR (σ.σ: Στιούαρτ Άτγουελ ) είναι οπαδός της Λούτον, αλλά δεν τον άλλαξαν. Τρεις εξαιρετικά κακές αποφάσεις - δεν δόθηκαν τρεις ποινές - τις οποίες απλά δεν μπορούμε να αποδεχτούμε.Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές», ανέφερε ο σύλλογος στο «X».

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δημοσίευσε την ανάρτηση, περίπου πέντε λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα στο «Γκούντισον Παρκ» - που είχε αφήσει τότε το σύλλογο έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ