Το συγκινητικό ποστ του Μπακασέτα μετά την ιστορική νίκη της Εθνικής

Δημοσιεύθηκε 3:13 μμ
Το συγκινητικό ποστ του Μπακασέτα μετά την ιστορική νίκη της Εθνικής

Ο Τάσος Μπακασέτας αφιέρωσε και με ανάρτησή του στο Instagram την μεγάλη νίκη της Εθνικής επί της Αγγλίας στον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Η Γαλανόλευκη πέτυχε μία ιστορική νίκη στο Nations League. Η Ελλάδα, με μεγαλείο ψυχής, επικράτησε 2-1 της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, με τους διεθνείς να αφιερώνουν το μεγάλο αποτέλεσμα στον Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (9/10).

Οι στιγμές μετά το τέλος του αγώνα ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένες. Ο Μπακασέτας σήκωσε βουρκωμένος τη φανέλα του Μπάλντοκ, μπροστά από τους Έλληνες φιλάθλους.

Μία μέρα αργότερα, ο αρχηγός της Εθνικής αφιέρωσε τη νίκη στον Μπάλντοκ και μέσω των social media: «Για τον Γιώργο μας…».

S24

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ