Απ' τους χειρότερους χωρίς να είναι κακός!

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 3:04 μμ Ενημερώθηκε 3:08 μμ
Απ
Η ήττα από την Καρμιώτισσα πριν από μια βδομάδα στέρησε από τον Απόλλωνα την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να διατηρηθεί κοντά στους πρωτοπόρους. Ο απολογισμός του, ωστόσο, στα έξι πρώτα παιχνίδια, με δέκα βαθμούς (παίρνοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ντέρμπι), αντικειμενικά δεν είναι κακός ακόμη και μία πρωταγωνίστρια ομάδα.

Κι όμως, για τον Απόλλωνα, είναι ο δεύτερος χειρότερος από τη σεζόν 2013/14, κάτι που καταδεικνύει την εξαιρετική πορεία των Λεμεσιανών σε αυτά τα 12 χρόνια και ειδικότερα τα καλά του ξεκινήματα. Σε αυτό το διάστημα, μόνο τη σεζόν 2019/20 πήρε λιγότερους βαθμούς στα πρώτα έξι του παιχνίδια, μαζεύοντας συγκεκριμένα επτά, ενώ άλλη μία φορά είχε τη φετινή του συγκομιδή (10), τη σεζόν 2016/17. Τις άλλες εννέα σεζόν πήρε από 11 βαθμούς (μία φορά) μέχρι 16 (δύο φορές). Τις περισσότερες φορές (τέσσερις) πήρε 12 βαθμούς, ενώ μία φορά πήρε 14 και άλλη μία 15.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας υποδέχεται την Ομόνοια 29Μ (20/10) και θα επιδιώξει να επιστρέψει στα τρίποντα για να φτάσει σε 13άρι βαθμών και να μην χάσει άλλο έδαφος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ