Ο αποχαιρετισμός του Τσιτσιπά στον Ναδάλ

Δημοσιεύθηκε 2:25 μμ
Ο αποχαιρετισμός του Τσιτσιπά στον Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε χθες το «αντίο» του από το τένις, γνωστοποιώντας πως το Final-8 του Davis Cup που θα διεξαχθεί από 19 ως 24 Νοεμβρίου στη Μάλαγα, θα είναι το τελευταίο τουρνουά στην τεράστια καριέρα του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτισε τον διάσημο Ισπανό:

«Ράφα, οι μάχες μας ήταν γεμάτες παθιασμένες, ζωηρές, θρυλικές. Σου έμοιαζαν. Ηταν από τις μεγαλύτερες τιμές στη ζωή μου να μοιράζομαι το γήπεδο μαζί σου, τόσο ως αντίπαλος, όσο και ως συμπαίκτης. Απόλαυσε το επόμενο κεφάλαιο φίλε. Πάμε Ράφα, για πάντα.»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ