Όλος ο κόσμος αποθεώνει τον Μπακασέτα!

Δημοσιεύθηκε 9:17 πμ
Όλος ο κόσμος αποθεώνει τον Μπακασέτα!
Άπαντες βγάζουν το... καπέλο στον Τάσο Μπακασέτα για την ομιλία του πριν την επική νίκη επί της Αγγλίας και τις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Το αγωνιστικό μέρος του χθεσινού παιχνιδιού της Ελλάδας με την Αγγλία ήρθε σε δεύτερη μοίρα. Μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πέτυχε μία μυθική νίκη με 2-1, ωστόσο το μυαλό όλων και ειδικά του Τάσου Μπακασέτα, ήταν αλλού... Στον Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς από την ζωή, την Τετάρτη το απόγευμα.

Τα όσα είπε στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στην ανατριχιαστική του ομιλία, αλλά και αυτά που δήλωσε on camera μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Γουέμπλεϊ, κέρδισαν την καθολική αποδοχή του κόσμου.

Όλοι του βγάζουν το... καπέλο, τόσο για τα λόγια του στα αποδυτήρια προς τους συμπαίκτες του, όσο και για το «κάρφωμα» που έκανε σε όσους δεν έδειξαν τον παραμικρό σεβασμό στην μνήμη του «Τζόρτζι».

Αν κάνει κάποιος μία... βόλτα στα social media και ειδικά στο Χ, εύκολα θα το επιβεβαιώσει, καθώς υπάρχουν εκατοντάδες αναρτήσεις που αποθεώνουν τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ