Από το 1-2-3 στο σχεδόν απόλυτο

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 8:47 μμ
Από το 1-2-3 στο σχεδόν απόλυτο

Το καλύτερο διάστημα της ιστορίας της περνάει η Πάφος FC που έχει μετατραπεί για τα καλά σε μία διεκδικήτρια τίτλων.

Η παφιακή ομάδα μπήκε δυναμικά στην τρέχουσα σεζόν και μετά τις ευρωπαϊκές επιτυχίες, βαδίζει εξαιρετικά και στο πρωτάθλημα, όντας μία από τις δυο αήττητες ομάδες μετά το πέρας των πρώτων έξι αγωνιστικών. Ποτέ άλλοτε δεν το πέτυχε αυτό τα προηγούμενα χρόνια, πόσω μάλλον έχοντας στα περισσότερα της παιχνίδια μόνο νίκες. Κέρδισε τις ΑΕΚ, Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΛ και Ένωση, ενώ έφερε ισοπαλία με τον Άρη.

Ο απολογισμός της παφιακής ομάδας παρουσιάζει βελτίωση χρόνο με τον χρόνο. Τη σεζόν 2020-21 είχε μόλις μία νίκη την οποία πήρε κιόλας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, έχοντας επίσης δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ την επόμενη περίοδο 2021-22 έκανε αρχή με απολογισμό 1-4-1. Από εκεί και πέρα, άρχισε να ανεβάζει επίπεδο και τη σεζόν 2022-23 είχε μείνει αήττητη, όμως η διαφορά με φέτος είναι ότι τότε είχε δυο ισοπαλίες (4-2-0). Πέρσι πέτυχε επίσης τέσσερις νίκες, όμως είχε και μια ήττα (4-1-1).

Άνοδο παρουσιάζουν και τα στατιστικά της όσον αφορά το σκοράρισμα, καταφέρνοντας τα τελευταία τρία χρόνια να πετυχαίνει διψήφιο αριθμό τερμάτων και παράλληλα τα γκολ που δέχεται να είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Από τα έξι και τα οκτώ γκολ που είχε πετύχει κατά τις πρώτες δυο σεζόν της δεκαετίας, σκόραρε 14 το 2022-23 και την ίδια περίοδο δέχθηκε μόλις δύο γκολ έναντι οκτώ στις προηγούμενες περιόδους. Στην περσινή περίοδο, όπως και στην τρέχουσα σεζόν, ο απολογισμός της στα γκολ είναι ο ίδιος, δηλαδή 15 υπέρ και 4 κατά.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ