Προχωρούν ενωμένοι στην Ανόρθωση

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 7:24 μμ
Προχωρούν ενωμένοι στην Ανόρθωση

Εντείνονται οι διεργασίες του Κυριάκου Πραστίτη προκειμένου να ετοιμάσει συνδυασμό για τη διοίκηση της Ανόρθωσης ενόψει της γενικής συνέλευσης του σωματείου την Παρασκευή 18/10.

Ο Πραστίτης πραγματοποίησε ήδη συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης θέλοντας να αναλύσει σε αυτούς το πλάνο του για την επόμενη ημέρα στα διοικητικά της ομάδας. Η εν λόγω συνάντηση έγινε πριν την έναρξη του αγώνα μπάσκετ της Ανόρθωσης με τη Λέβιτσε, σε πολύ καλό κλίμα.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω και είναι το πιο σημαντικό, με βάση τα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα, είναι πως όλοι προχωρούν ενωμένοι, για το καλό της Ανόρθωσης. Αυτό δεν σημαίνει πως τα δεδομένα δεν παραμένουν δύσκολα, παρ' όλα αυτά το γεγονός ότι υπάρχει αλληλοκατανόηση διατηρεί όλους αισιόδοξους.

Αυξάνονται οι επιλογές Οκκά

Το διάστημα της διακοπής δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού να επιστρέψουν στη διάθεση του Οκκά. Ο λόγος για τους Ματία Σπόλιαριτς και Αντρέ Τεϊσέιρα. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να μπουν στην εξίσωση δίνοντας επιπλέον επιλογές στον Κύπριο κόουτς για το πρόγραμμα «βουνό» που ακολουθεί. Παράλληλα, αυτές τις ημέρες, ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ θα ανεβάσει στροφές στις προπονήσεις βελτιώνοντας τη φυσική του κατάσταση, ενώ θα έχει και την ευκαιρία να κατανοήσει πλήρως τι ζητά ο προπονητής από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ