Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ

Δημοσιεύθηκε 10.10.2024
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ

Η Εθνική μας ομάδα Νέων Κ19 στο σημερινό (10/10) φιλικό παιχνίδι αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο την αντίστοιχη του Ισραήλ στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

Η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 89ο λεπτό με πέναλτι και η Εθνική μας ισοφάρισε στο 90ο λεπτό με τον Δημοσθένη Βασιλείου. Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Βαλεντίνος Κουλουντής μέσα από τα δύο φιλικά (την Τρίτη αντιμετωπίσαμε ξανά στο Ισραήλ) έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του Νοεμβρίου στην Ανδόρα.

Κύπρος: Ορτέλλη, Παρλάτας (79' Πασχάλη), Χουλίδης (8' Γιαννακού), Κωνσταντίνου (58' Πουρσαϊτίδης), Τζουλίου, Κολώτας (79' Βασιλείου), Λύτρας (58' Νικολάου), Αγγελή (79' Αβραμίδης), Ανδρέου, Καττιρτζής, Παναγιώτου (58' Σοφοκλέους).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ