Θα έχει μία εβδομάδα «γεμάτη» ο Χιμένεθ

Δημοσιεύθηκε 10.10.2024
Θα έχει μία εβδομάδα «γεμάτη» ο Χιμένεθ

Μία εβδομάδα σχεδόν «γεμάτη» θα έχει ο Μανόλο Χιμένεθ για να προετοιμάσει τον ΑΠΟΕΛ για τον επόμενο αγώνα που είναι προγραμματισμένος για το μεθεπόμενο Σάββατο με την Ομόνοια Αραδίππου εκτός έδρας (18:00).

Και τούτο διότι, παρά το ότι έχουν συμφωνηθεί τα πάντα μεταξύ των δύο πλευρών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος προπονητής αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα του την ερχόμενη Δευτέρα. Αν έτσι έχουν τα πράγματα, στην Κύπρο αναμένεται να φθάσει μέσα στο σαββατοκύριακο ή ακόμη και τη Δευτέρα.

Μέχρι τότε την ευθύνη των προπονήσεων θα έχει ο Βαγγέλης Σάμιος, ο οποίος κοούτσαρε την U19. Ένα ερώτημα που εγείρεται είναι αν θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο υφιστάμενο τεχνικό επιτελείο. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ