Δημοσίευμα: «Ο António Oliveira εξετάζει την πρόταση του ΑΠΟΕΛ»

Δημοσιεύθηκε 4:53 μμ
Δημοσίευμα: «Ο António Oliveira εξετάζει την πρόταση του ΑΠΟΕΛ»
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Rudy Galetti ο 41χρονος Πορτογάλος προπονητής, António Oliveira έχει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ. Την είδηση αναπαράγει και το Diário de Transferências το οποίο σημειώνει πως για τον ίδιο ενδιαφέρεται και η Dinamo Zagreb.

Πρόκειται για 41χρονο Πορτογάλο προπονητή ο οποίος είναι χωρίς ομάδα. Την περσινή σεζόν εργάστηκε στην Κορίνθιανς την οποία κοούτσαρε σε 28 παιχνίδια.

Το 2022-2023, ήταν στην Βραζιλιάνικη Cuiabá Esporte Clube (36 ματς). Πέρασε επίσης από τις Coritiba FC, Benfica B και Athletico-PR.

Πέρυσι πανηγύρισε 14 νίκες, 11 παιχνίδια ολοκληρώθηκαν ισόπαλα και έχασε 8. Πρόπερσι πανηγύρισε 20 νίκες, 14 ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα και έχασε 14.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ