Γιοβάνοβιτς: «Μπράβο στον Μεντιλίμπαρ που δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά»

Δημοσιεύθηκε 9:13 μμ
Γιοβάνοβιτς: «Μπράβο στον Μεντιλίμπαρ που δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το γεγονός πως ο Βάσκος τεχνικός δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά.

Ο Σέρβος τεχνικός στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία τόνισε πως είναι θετικό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές και να τους δίνονται ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα, έχουμε αρκετά παιδιά. Ο Ζαφείρης ή τα μικρά παιδιά του Ολυμπιακού. Χαίρομαι που πρωταγωνιστούν και μπράβο στον προπονητή του Ολυμπιακού που τους έδωσε την ευκαιρία. Εκείνο που πρέπει να ξέρουν είναι ότι αυτές οι ευκαιρίες δεν είναι εύκολες. Πρέπει να συνεχίσουν να δικαιώνουν τον προπονητή τους. Είναι κάτι θετικό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν νέα παιδιά».

Πηγή: sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ