Ο Ρονάλντο θέλει σαν τρελός τον Ντε Μπρόινε στην Αλ Νασρ

Δημοσιεύθηκε 2:15 μμ
Ο Ρονάλντο θέλει σαν τρελός τον Ντε Μπρόινε στην Αλ Νασρ
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε φέρεται να έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας το επόμενο καλοκαίρι, όταν ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική εφημερίδα «The Sun», ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τη διοίκηση της Αλ Νασρ να κάνει τα πάντα για να συμφωνήσει μαζί του.

«Κάντε του μια προσφορά που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ πως ήταν η συμβουλή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στη διοίκηση της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας και αυτή πρόκειται να δελεάσει τον Βέλγο σταρ με πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με εβδομαδιαίες αποδοχές στο ένα εκατ. ευρώ, τις τριπλάσιες δηλαδή από τις αποδοχές του στην ομάδα του Μάντσεστερ!

Να σημειωθεί πως το φετινό καλοκαίρι η Αλ Ιτιχάντ είχε καταθέσει τεράστια προσφορά, κοντά στα 100 εκατ. ευρώ, για να πάρει τον 32χρονο άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σίτι έως το 2025, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η διοίκηση τον έπεισαν να μείνει στην ομάδα και να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ