Η χειρότερη επίδοση του Τεν Χαγκ!

Δημοσιεύθηκε 12:44 μμ
Η χειρότερη επίδοση του Τεν Χαγκ!

Όχι απλά δεν είναι βελτιωμένη η Γιουνάιτεντ, αλλά παρουσιάζει τη χειρότερη επίδοση των ημερών του Τεν Χαγκ στην έναρξη του πρωταθλήματος και φυσικά πρόκειται για την πιο αρνητική συγκομιδή του συλλόγου στην ιστορία της σύγχρονης μορφής του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου!

Με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και τους συνεργάτες του να παρακολουθούν από τα directors boxes του «Βίλα Παρκ» την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα και να βλέπουν τη Γιουνάιτεντ ν' αδυνατεί να φτάσει στη νίκη, ο Έρικ Τεν Χαγκ στριμώχθηκε ακόμα περισσότερο στα σχοινιά...

Οι 8 βαθμοί της συγκομιδής των «κόκκινων διαβόλων» στο φετινό πρωτάθλημα είναι ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει έπειτα από 7 αγωνιστικές στη θητεία του στο κλαμπ ο Ολλανδός τεχνικός. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση της ομάδας επί εποχής Πρέμιερ Λιγκ, αφού, γυρίζουμε στη σεζόν 1989-1990 για να βρεθεί ακόμα πιο άσχημο ξεκίνημα!

Μάλιστα, τότε, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην άκρη του πάγκου, το φινάλε της σεζόν είχε βρει τη Γιουνάιτεντ στη 13η θέση της βαθμολογίας και αυτή ήταν η χειρότερη θέση στην οποία τερμάτισε ο σύλλογος, στα χρόνια της παρουσίας του Σκωτσέζου θρύλου στην τεχνική ηγεσία.

Τρεις νίκες σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος, καμία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, κανένα γκολ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος με Πάλας, Τότεναμ και Άστον Βίλα και παρουσία στην 14η θέση της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή.

Πόση υπομονή έχουν ακόμα οι διοικούντες το κλαμπ του Μάντσεστερ;

england365.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ