Β' Κατηγορία: Απόγευμα με πολλά γκολ και αλλαγή στην κορυφή

Δημοσιεύθηκε 6:04 μμ Ενημερώθηκε 6:10 μμ
Β

Τρεις νίκες γηπεδούχων, τρία διπλά και μία ισοπαλία έφερε το «κυρίως πιάτο» της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας, το οποίο έφερε και αλλαγή στην κορυφή.

Με τον Ολυμπιακό να δέχεται την πρώτη του ήττα στην έδρα του Αχυρώνα Ονήσιλου (2-1) ο Ύψωνας είπε... «ευχαριστώ» και χάρη στο διπλό του με 3-0 επί του Ακρίτα Χλώρακας, βρίσκεται πια μόνος στην κορυφή με δέκα βαθμούς. Σημειώνεται πως ο Αχυρώνας Ονήσιλος μετά τη νίκη του επί των μαυροπράσινων ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με την ΑΕΖ (9β.)

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα που... άρχισε χθες Παρασκευή, διεκόπη λόγω προβλήματος με τους προβολείς και συνεχίστηκε σήμερα, ο Οθέλλος πήρε ευρεία νίκη επί της Αναγέννησης με 3-0, ενώ το πιο «γεμάτο» ματς έγινε στο Δάλι όπου Χαλκάνορας και Πέγεια εξήλθαν ισόπαλοι 3-3.

Tα αποτελέσματα:

Σάββατο 5/10

Οθέλλος - Αναγέννηση 3-0

Χαλκάνορας - Πέγεια 3-3

Αγία Νάπα - Σπάρτακος 1-0

ΜΕΑΠ - ΑΕΖ 2-3

Αχυρώνας Ονήσιλος - Ολυμπιακός 2-1

Διγενής Ακρίτας - ΑΣΙΛ 1-2

Ακρίτας Χλώρακας - Ύψωνας 0-3

Κυριακή 6/10

Δόξα - ΠΑΕΕΚ

Η βαθμολογία:

1. Ύψωνας 10

2. Αχυρώνας Ονήσιλος 9

3. ΑΕΖ 9

4. Πέγεια 7

5. Ολυμπιακός 7

6. Ακρίτας Χλώρακας 6

7. Διγενής Ακρίτας 6

8. ΑΣΙΛ 6

9. Οθέλλος 6

10. Αγία Νάπα 5

11. Δόξα 4

12. ΠΑΕΕΚ 4

13. ΜΕΑΠ 3

14. Χαλκάνορας 4

15. Αναγέννηση 2

16. Σπάρτακος 0

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ