Να... χαμογελάσει και τρίτη φορά η Ανόρθωση

Δημοσιεύθηκε 1:49 μμ
Να... χαμογελάσει και τρίτη φορά η Ανόρθωση

Mετά την πρόκριση στο κύπελλο και τις θετικές εξελίξεις στα διοικητικά, η Ανόρθωση θέλει απόψε (19:00) να χαμογελάσει και στο ντέρμπι της Αμμοχώστου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Δεν είναι εύκολη αποστολή για τους κυανόλευκους που με τον κόσμο τους να είναι ακόμη μία φορά, ένα δυνατό όπλο, θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη τους νίκης εντός, όπως έπραξαν και απέναντι στην Ομόνοια.

Η «Κυρία» παλεύει να διατηρηθεί σε έναν ανταγωνιστικό επίπεδο τη φετινή σεζόν και κάθε θετικό αποτέλεσμα συμβάλλει προς αυτό τον σκοπό και στη διατήρηση σε καλά επίπεδα της ψυχολογίας όλων στο στρατόπεδο των κυανολεύκων.

Ο Γιάννος Οκκάς είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά στα πλάνα του τους Ματία Σπόλιαριτς και Αντρέ Τεϊσέιρα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή και ο Κριχόβιακ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ