Ύπουλη έξοδος για ΑΕΚ στο Αγρίνιο αλλά απόλυτο φαβορί (Πρόγραμμα - βαθμολογία)

Δημοσιεύθηκε 12:23 μμ
Ύπουλη έξοδος για ΑΕΚ στο Αγρίνιο αλλά απόλυτο φαβορί (Πρόγραμμα - βαθμολογία)

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, θέλοντας να «πατήσει» πάνω στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι και να εδραιωθεί στην κορυφή. Ο Παναιτωλικός, ωστόσο, είναι σε ανοδική τροχιά, έχοντας συμπληρώσει τέσσερα ματς αήττητος (2-2-0 με 6-2 γκολ). Oι κιτρινόμαυροι είναι σαφώς το μεγάλο φαβορί και θέλουν τη νίκη ώστε να κάτσουν με... άνεση να δουν το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό, όπου δεδομένα θα χαθούν βαθμοί.

Ο ανεβασμένος Άρης ευελπιστεί μετά τις διαδοχικές νίκες στα ντέρμπι (2-1 τον Ολυμπιακό εντός και 1-0 τον ΠΑΟΚ εκτός) να αποδείξει πως τα καταφέρνει και στα θεωρητικά πιο βατά παιχνίδια. Ωστόσο η Λαμία έχει κάνει πολλάκις «ζημιές» στους κίτρινους ενώ πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με τον Λεωνίδα Βόκολο (και πάλι) στον πάγκο της αντί του Μαρίνου Σατσιά που «πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

18:30 Ατρόμητος – Βόλος ΝΠΣ

19:30 Παναιτωλικός – ΑΕΚ

20:00 Άρης – Λαμία

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

16:00 Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, Πανσερραϊκός – ΟΦΗ

17:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Athens Kallithea FC – Αστέρας Τρίπολης

20:30 «Λάμπρος Κατσώνης», Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ

20:30 Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2023/24

4972818738754459 dsld

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ