Έκανε κρούση σε Ιντζάγκι η Γιουνάιτεντ αλλά ο Ιταλός ήταν ξεκάθαρος

Δημοσιεύθηκε 12:55 μμ
Έκανε κρούση σε Ιντζάγκι η Γιουνάιτεντ αλλά ο Ιταλός ήταν ξεκάθαρος

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν ξεκινήσεις τις έρευνες για πιθανούς αντικαταστάτες του Έρικ Τεν Χαγκ, δεδομένου ότι τα περιθώρια υπομονής εξαντλούνται για τον Ολλανδό τεχνικό. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα στην Αγγλία, οι ιθύνοντες της Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν κρούση στον Σιμόνε Ιντζάγκι για να διαπιστώσουν τις προθέσεις του προπονητή της Ίντερ για ενδεχόμενο συνεργασίας.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο Ιντζάγκι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, ευχαριστώντας τους για το ενδιαφέρον, όμως όπως σημείωσε είναι χαρούμενος στην Ίντερ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πάντως θα συνεχίσουν την αναζήτηση, έχοντας δώσει διορία στον Τεν Χαγκ μέχρι τα Χριστούγεννα για να διορθωθεί η εικόνα που παρουσιάζει η Γιουνάιτεντ.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ