Μήνυμα ανασύνταξης και συσπείρωσης: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα σταματήσει»

Δημοσιεύθηκε 10:41 πμ
Μήνυμα ανασύνταξης και συσπείρωσης: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα σταματήσει»

O τρόπος με τον οποίο χάθηκε η νίκη στην Ιρλανδία, απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, έχει φέρει απογοήτευση.

Με μήνυμα της η διοίκηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα και σημειώνει πως νέες προκλήσεις είναι στον ορίζοντα.

Αναλυτικά το μήνυμα: «Το αποτέλεσμα στον αγώνα της Ιρλανδίας, δεν ήταν αυτό που όλοι θέλαμε. Πικράναμε τον κόσμο μας που ακολούθησε την ομάδα σε ένα προορισμό που βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά. 700 ΑΠΟΕΛίστες που δεν σταμάτησαν λεπτό και έκαναν το Δουβλίνο, να τους υποκλιθεί. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

Βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει, το Conference League τώρα αρχίζει. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα σταματήσει. Έχουμε ενώπιον μας, νέες προκλήσεις ξεκινώντας από το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ. Πάμε στο ΓΣΠ και ζητούμε από τον κόσμο να σταθεί ξανά στο πλευρό μας. Όπως σε κάθε αγώνα. ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ