Με αυτοπεποίθηση και αποφασισμένος ο Εθνικός στη Λεμεσό

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 1:32 μμ
Με αυτοπεποίθηση και αποφασισμένος ο Εθνικός στη Λεμεσό

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα εκστρατεύει στο «Alphamega Stadium» ο Εθνικός για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Ως τώρα κόντρα στους μεγάλους απέδειξε πως είναι ικανός για όλα, κατακτώντας διπλό επί του ΑΠΟΕΛ ενώ πήρε ισοπαλίες από ΑΕΚ και Ανόρθωση. Άρα, με αυτοπεποίθηση θα πάει στη Λεμεσό για το διπλό που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά.

Τα μεγάλα του όπλα και σήμερα θα είναι οι Αντερέγκεν, Μπονέτο, Γκονζάλες και Αλμέιδα οι οποίοι είναι ποιοτικοί επιθετικοί που είναι τα μεγάλα ατού του Μπαντία. Επίσης είναι και η πολυφωνία που έχει στο σκοράρισμα που αποτελεί επιπρόσθετο όπλα για τον Μπαντία. Ο Νταβίντ Μπαντία θα επαναφέρει τη βασική του ενδεκάδα αφού στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΖ, είχε προβεί σε κάποιες αλλαγές. Επιστρέφει ο Παναγιώτου που εξέτισε την ποινή του. Η πιθανή ενδεκάδα του Μπαντία είναι: Φλόρες, Ιωάννου, Οφόρι, Στυλιανού, Μπαχανάκ, Λομοτέι (Παναγιώτου), Λίπσκι, Ιριόντο, Γκονζάλες, Μπονέτο, Αντερέγκεν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ