To πήρε απόφαση η Γιουβέντους για Πογκμπά, παρά τη μείωση της ποινής

Δημοσιεύθηκε 9:45 πμ
To πήρε απόφαση η Γιουβέντους για Πογκμπά, παρά τη μείωση της ποινής

Μπορεί η ποινή του Πολ Πογκμπά για την υπόθεση ντόπινγκ να μειώθηκε, ωστόσο οι ιθύνοντες της Γιουβέντους έχουν πάρει την απόφασή τους για λύση της συνεργασίας με τον Γάλλο χαφ.

Την Παρασκευή ο Πογκμπά έμαθε ότι η ποινή του έπεσε από τα τέσσερα χρόνια στους 14 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο 31χρονος μέσος, ωστόσο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους, αφού οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται σε επαφή με τους δικηγόρους του Πογκμπά προκειμένου να λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία, δεδομένου ότι ο Γάλλος έχει συμβόλαιο έως το 2026.

Για τον έμπειρο χαφ, μάλιστα υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον τόσο από την Σαουδική Αραβία, όσο και από το MLS, με τον Πογκμπά να περιμένει την λύση του συμβολαίου του με την Γιουβέντους για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ