Θέλει να στείλει ξανά τα... μηνύματά της η Νέα Σαλαμίνα

Δημοσιεύθηκε 12:39 μμ
Θέλει να στείλει ξανά τα... μηνύματά της η Νέα Σαλαμίνα

Η μία νίκη σε πέντε αγώνες αναπόφευκτα έφερε τριγμούς στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας, με τους διοικούντες πάντως να δηλώνουν τη στήριξή τους στον προπονητή Χριστόδουλο Χριστοδούλου, ο οποίος μαζί με τους ποδοσφαιριστές καλείται να αλλάξει την πορεία των ερυθρολεύκων.

Αρχής γενομένης από το αποψινό (19:00) πέρασμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στη συμπολίτισσα Ανόρθωση, κόντρα στην οποία δεν είναι καθόλου θετική η προϊστορία, καθώς η τελευταία φορά που κατέγραψε νίκη σε βάρος της ήταν τη σεζόν 2016-17.

Ο Κύπριος τεχνικός, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα ανεβεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα στερηθεί τόσο στον σημερινό αγώνα όσο και για τα υπόλοιπα των επόμενων δύο μηνών τον Καρλίτος που υπέστη ρήξη μακριού τένοντα προσαγωγού. Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται ούτε οι Άντος, Ντιακιτέ και Ασεβέδο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ