Δεν έχει επιλογή η ΑΕΛ και οφείλει να αντιδράσει

Δημοσιεύθηκε 10:04 πμ
Δεν έχει επιλογή η ΑΕΛ και οφείλει να αντιδράσει

Στην ΑΕΛ επιβάλλεται να αφήσουν πίσω τους τον κακό Σεπτέμβριο, στη διάρκεια του οποίου δεν πήραν κανέναν βαθμό. Ηττήθηκαν από Πάφο και Ομόνοια και έχασαν και στα... χαρτιά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (σ.σ. εκκρεμεί η απόφαση του Εφετείου για τον αγώνα με τον Απόλλωνα).

Έτσι απόψε (19:00) στο γήπεδό της κόντρα στον Εθνικό δεν υπάρχει άλλη επιλογή και πρέπει να αντιδράσει ώστε να μην μαζευτούν και άλλα... σύννεφα πάνω από το γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο.

Μετά το ματς με την ομάδα της Άχνας θα παίξουν με Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ, ενώ ακολούθως είναι ο αγώνας κυπέλλου με τον Αχυρώνα/Ονήσιλο. Ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα για το οποίο θα πρέπει να βρουν λύσεις, ειδικά στην ανασταλτική της λειτουργία για να πάρουν βαθμούς αφού και οι τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν για το πρωτάθλημα έχουν δείξει πόσο επικίνδυνες είναι επιθετικά.

Το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό είναι και το μοναδικό αυτόν τον μήνα που θα δώσει με τον κόσμο στο πλάι της αφού στα υπόλοιπα θα εκτίσει την ποινή λόγω της τιμωρίας που δέχτηκε για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Παπαφώτης και Τρισκόφσκι και ο τιμωρημένος Κέτσκες του οποίου τη θέση θα πάρει ο Στόλνικ.

Αλέξανδρος Βανέζος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ