Ομόνοια 29Μ - Ομόνοια Αραδίππου: Δυο παλιοί... γνωστοί τα λένε για πρώτη φορά στα σαλόνια

Δημοσιεύθηκε 9:27 πμ
Ομόνοια 29Μ - Ομόνοια Αραδίππου: Δυο παλιοί... γνωστοί τα λένε για πρώτη φορά στα σαλόνια

Ανέβηκαν μαζί από τη Β΄ Κατηγορία, δίνοντας σημαντικές «μάχες» κατά την περσινή σεζόν.

Kαι απόψε (18:00) θα τα πουν για πρώτη φορά στα... σαλόνια. Η Ομόνοια 29ης Μαΐου και η Ομόνοια Αραδίππου τα λένε στην Περιστερώνα, σε μία σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά αφού αμφότερες έδειξαν καλά στοιχεία, προερχόμενες από ισοπαλίες.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, μετρώντας δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική έφεραν 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ και επρόκειτο ασφαλώς για ένα αποτέλεσμα που... ντόπαρε.

Οι φιλοξενούμενοι, θα επιδιώξουν να πετύχουν το δεύτερο τους διπλό αφού είχε προηγηθεί αυτό απέναντι στην Ένωση. Κατέγραψαν και δύο ισοπαλίες, μαζεύοντας δηλαδή ως τώρα πέντε βαθμούς, με πρόσφαρη αυτή απέναντι στην Καρμιώτισσα. Και με ενδεχόμενο διπλό θα αποκτήσει ισχυρό πλεονέκτημα στην προσπάθεια παραμονής, αν και είναι ακόμη νωρίς...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ