Με τριάρα συνεχίζει τις ψηλές πτήσεις η Νάπολι

Δημοσιεύθηκε 10:22 μμ
Με τριάρα συνεχίζει τις ψηλές πτήσεις η Νάπολι

Με ηγέτες τον ΜακΤόμινεϊ και τον Λουκάκου, η Νάπολι επικράτησε 3-1 της Κόμο στο «Μαραντόνα» και πήρε ακόμα ένα τρίποντο, για να απομακρυνθεί, έστω προσωρινά, στο +4 από τη Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A.

Συνεχίζει να δείχνει ικανή να αντιγράψει τον... προπέρυσινο εαυτό της η Νάπολι, που παραμένει στις ράγες του πρωταθλητισμού. Οι Παρτενοπέι με τριάρα κόντρα στην αξιόμαχη Κόμο μέσα στο «Μαραντόνα» πήραν την πέμπτη τους νίκη για φέτος και... καπάρωσαν και για αυτή την αγωνιστική τη θέση τους στην κορυφή της Serie A. Η μεταμορφωμένη ομάδα του Αντόνιο Κόντε απομακρύνθηκε έτσι, έστω και προσωρινά, στο +4 από τη Γιουβέντους, που το μεσημέρι της Κυριακής (06/10 - 13:30) θα αντιμετωπίσει την Κάλιαρι.

Οι γηπεδούχοι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν καλύτερο μπάσιμο στο ματς, αφού μόλις στα 25 δευτερόλεπτα ο ΜακΤόμινεϊ εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην αντίπαλη περιοχή και μετά την πάσα του Λουκάκου άνοιξε από τα αποδυτήρια το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ. Η Κόμο πάντως αντέδρασε κι έψαξε με θάρρος την απάντησή της. Είχε δοκάρι με τον Νίκο Παθ στο 32' και στην εκπνοή του πρώτου μέρους ισοφάρισε χάρη στο μακρινό σουτ του Στρεφέτσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, οι Παρτενοπέι δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους νεοφώτιστους και γρήγορα ανέκτησαν το προβάδισμά τους χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λουκάκου στο 53'. Ο Βέλγος στο 86' βρήκε και τη δεύτερη ασίστ του στο ματς, αφού με έξοχη κάθετη πάσα σέρβιρε στον Νέρες που πλάσαρε για το τελικό 3-1.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ