Η ΑΕΛ αρχίζει εκστρατεία για καταγραφή των φιλάθλων της - «Eίτε τριών είτε 80 ετών...»

Δημοσιεύθηκε 8:41 μμ
Η ΑΕΛ αρχίζει εκστρατεία για καταγραφή των φιλάθλων της - «Eίτε τριών είτε 80 ετών...»

Eκστρατεία καταγραφής των φιλάθλων της αρχίζει η ΑΕΛ, με σκοπό να δημιουργήσει μια οργανωμένη βάση δεδομένων ώστε να επικοινωνεί μαζί τους άμεσα και αποτελεσματικά.

Διαβάστε το κάλεσμα της ΑΕΛ στον κόσμο της για να εγγραφεί και δείτε σχετικό βίντεο των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά...

Η εκστρατεία αυτή είναι ακόμη μια πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΛ που στοχεύει στη δημιουργία μιας οργανωμένης και ενιαίας βάσης δεδομένων με όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας

Αυτή η κίνηση είναι στρατηγικής σημασίας και αποτελεί ένα βήμα που θα μας επιτρέψει να γνωρίσουμε καλύτερα το κοινό μας, να ενισχύσουμε τη σχέση μας με όλους εσάς, και να ενδυναμώσουμε γενικότερα το Brand “AΕΛ”. Η καταγραφή των φιλάθλων θα μας βοηθήσει να επικοινωνούμε πιο άμεσα και αποτελεσματικά με όλους τους υποστηρικτές μας, να τους ενημερώνουμε για όλα τα νέα της ομάδας, τις εκδηλώσεις, αλλά και τις σημαντικές προσφορές που θα έχουμε στο μέλλον.

Αυτή η εκστρατεία δεν αφορά μόνο την καταγραφή στοιχείων. Αποτελεί την αφετηρία για μια νέα εποχή για το σωματείο μας, όπου όλοι εσείς, οι φίλαθλοί μας, θα είστε στο επίκεντρο της ανάπτυξής του σωματείου μας.

Η εγγραφή είναι απλή και εντελώς δωρεάν!

Εγγραφείτε εδώ -> my.ael.com.cy

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ