Έριξε πάτσο στον Απόλλωνα στο ντεμπούτο Καμορανέζι!

Δημοσιεύθηκε 8:57 μμ Ενημερώθηκε 9:03 μμ
Έριξε πάτσο στον Απόλλωνα στο ντεμπούτο Καμορανέζι!

Καλύτερο δεν θα μπορούσε να είναι το ντεμπούτο του Μάουρο Καμορανέζι (ανήμερα των γενεθλίων του) στον πάγκο της Καρμιώτισσας, η οποία επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα στο στάδιο «Αμμόχωστος», στον αγώνα με τον οποίον άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Για πρώτη φορά υπό την καθοδήγηση του Ιταλού με πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα (οκταετή θητεία στη Γιουβέντους και 55 συμμετοχές με την εθνική του) η ομάδα των Πολεμιδιών έβγαλε καλό πρόσωπο και κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο της αντίπαλο, τον οποίον κατάφερε να περιορίσει σε ελάχιστες ευκαιρίες.

Το σκορ για τους «πορτοκαλί» άνοιξε στο 33ο λεπτό ο Γιούσης από κοντά μετά από σουτ του Μαλόνε και κακό διώξιμο του Σελεστίν, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε στο 59΄ από τον Πόθο, όταν αφότου σούταρε στο δοκάρι, ο Γιούσης τού έδωσε ξανά την μπάλα και αυτή τη φορά την έστειλε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 90' με τον Σμίγιανιτς.

Η Καρμιώτισσα, με τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα (και πρώτη στην έδρα της) ανέβηκε στους οκτώ βαθμούς και (προσωρινά) στην έκτη θέση, ενώ ο Απόλλωνας με τη δεύτερη του ήττα έμεινε με δέκα βαθμούς στην τέταρτη θέση και κινδυνεύει να δει την απόστασή του από τους πρωτοπόρους να διευρύνεται.

Η εξέλιξη του αγώνα

Tέλος αγώνα

90+2΄ Κεφαλιά του Ντρόζντεκ, έξω.

-Έξι λεπτά οι καθυστερήσεις.

90' Χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 η Καρμιώτισσα, στο δοκάρι το πλασέ του Σμίγιανιτς.

87' Μπάκιτς στη θέση του Αντωνίου.

86' Κολ και Μπαραόνα αντικαθιστούν Ντ' Αλμέιδα και Βούρο αντίστοιχα.

74' Βρίκκης και Νεοφύτου αντί Πόθο και Ντούμπια.

73' Σουτ του Ντ' Αλμέιδα, έξω.

63' Λαμ και Ζμέρχαλ αντί Ντε Μάρκο και Μπουαγκάρ.

62' Ο Σμίγιανιτς στη θέση του Ντόρντεβιτς.

59' ΓΚΟΛ, 2-0 η Καρμιώτισσα με τον Πόθο. Ο Ισπανός σούταρε στο δοκάρι, η μπάλα κατέληξε στον Γιούση ο οποίος τού την έδωσε ξανά και με το νέο του σουτ νίκησε τον Λέουβενμπεργκ.

54' Σουτ του Μπουαγκάρ, μαζεύει ο Επασί.

48' Σουτ του Ντορεγκαράι, δεν βρίσκει στόχο.

Δεύτερο ημίχρονο

44' Σουτ του Ντορεγκαράι, πολύ άστοχο.

43' Μετά από γύρισμα του Ντρόζντεκ ο Ντε Αλμέιδα δεν πρόλαβε να πλασάρει.

37' Aναγκαστική αλλαγή για τον Απόλλωνα, Ντρόζντεκ αντί Σαγκάλ.

33' ΓΚΟΛ, 1-0 η Καρμιώτισσα με τον Γιούση. Μετά από σουτ του Μαλόνε ο Σελεστίν πήγε να απομακρύνει, η μπάλα χτύπησε στον Γιούση και κατέληξε στα δίχτυα.

26' Δεύτερη φάση για την Καρμιώτισσα με μακρινό σουτ του Αντωνίου, λίγο έξω.

24' Πλασέ του Ντορεγκαράι, κόντραρε σε αντίπαλο, μάζεψε ο Επασί.

16' Κεφαλιά του Ντούμπια, διώχνει σωτήρια με το κεφάλι ο Σελεστίν.

-Xωρίς φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο.

4' Κίτρινη στον Ντε Μάρκο.

-Ξεκίνησε η αναμέτρηση.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Επασί, Αντωνίου (87΄ Μπάκιτς), Μαλόνε, Σίμιτς, Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς, Χότσκο, Πόθο (74΄ Βρίκκης), Γιούσης, Ντούμπια (74΄ Νεοφύτου), Ντόρντεβιτς (62΄ Σμίγιανιτς).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβενμπεργκ, Σάντος, Βούρος (86΄ Μπαραόνα), Σελεστίν, Ντε Μάρκο (63΄ Λαμ), Ντ' Αλμέιδα (86΄ Κολ), Σπόλιαριτς, Βεϊσμπέκ, Μπουαγκάρ (63΄ Ζμέρχαλ), Σαγκάλ (37΄ Ντρόζντεκ), Ντορεγκαράι.

ΣΚΟΡΕΡ: 33΄ Γιούσης, 59΄ Πόθο / -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 68΄ Σμίγιανιτς, 76΄ Ντούμπια, 83΄ Αντωνίου / 4΄ Ντε Μάρκο, 75΄ Σάντος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Α. Γιώργος

4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας

VAR: Αθανασίου Κυριάκος

AVAR: Κοντεμενιώτης Γιώργος

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ