Τότεναμ: Οι αριθμοί και ο Ποστέκογλου “μιλούν” για τίτλο

Δημοσιεύθηκε 5:08 μμ
Τότεναμ: Οι αριθμοί και ο Ποστέκογλου “μιλούν” για τίτλο

Σε πρόσφατη δήλωσή του ο Άγγελος Ποστέκογλου είχε υποστηρίξει κατηγορηματικά πως στην δεύτερη χρονιά του σε κάθε ομάδα, που έχει προπονήσει, κατακτά κάποιον τίτλο. Οι πιθανότητες λοιπόν έρχονται να ισχυροποιήσουν την αναφορά του αυτή.

Η Τότεναμ αποτελεί το πρώτο φαβορί, με βάση ένα πίνακα πιθανοτήτων, για να κατακτήσει το UEFA Europa League και όλα μοιάζουν να συνδέονται με την προοικονομία, που επιχείρησε να κάνει ο Ποστέκογλου μιλώντας για κατάκτηση τίτλου την φετινή σεζόν. Σίγουρα το να κατακτήσει την Premier League είναι ουτοπικό και τα εγχώρια Κύπελλα κρύβουν πάντα εκπλήξεις. Οπότε και ως βαρύτητα τροπαίου και ως τρόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης, το Europa League φαίνεται να αποτελεί πρώτο στόχο για την ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η δήλωση του Ελληνοαυστραλού προπονητή αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ως προς το περιεχόμενο της, καθώς είναι αλήθεια ότι όπου έχει εργαστεί, πλην της Παναχαϊκής στην οποία δεν έμεινε αρκετό καιρό, στην δεύτερη χρονιά του έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Συγκεκριμένα, με την Σάουθ Μέλμπουρν και με την Μπρισμπέιν Ρόαρ κατέληξε πρωταθλητής Αυστραλίας, με την Γιοκοχάμα Μαρίνος κατέκτησε το Ιαπωνικό πρωτάθλημα, με την Σέλτικ είναι δις πρωταθλητής Σκωτίας και φυσικά ως προπονητής της Εθνικής ομάδας της Αυστραλίας «σήκωσε» το Asian Cup.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ