Δύσκολη πρεμιέρα στην Πόλη για τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύθηκε 2:39 μμ
Δύσκολη πρεμιέρα στην Πόλη για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε και θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την κατάκτηση του Super Cup και θέλουν να δείξουν πως δίκαια συμπεριλαμβάνονται και φέτος ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουσταφά Φαλ και Κίναν Έβανς, ενώ στην Αθήνα έμεινε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος έγινε πατέρας. Στη δωδεκάδα των Πειραιωτών βρίσκεται ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα παραταχθεί χωρίς τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς. Ο Ολυμπιακός έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς μετράει 18 νίκες έναντι 16 της τουρκικής ομάδας.

Την περσινή σεζόν η Φενέρμπαχτσε είχε επικρατήσει στο ματς της Πόλης (79-77), όμως ο Ολυμπιακός είχε πάρει τη νίκη στο ΣΕΦ (84-81) και στον μικρό τελικό του Final 4 (87-84).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ