Λουτσέσκου: «Απλά δε μας βγαίνει τίποτα»

Δημοσιεύθηκε 2:19 μμ
Λουτσέσκου: «Απλά δε μας βγαίνει τίποτα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε πως είναι μια περίοδος για τον ΠΑΟΚ, στην οποία δεν του βγαίνει τίποτα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχτηκε πως η πίεση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στους παίκτες του στο ματς με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, όπου ο «Δικέφαλο» του Βορρά γνώρισε την ήττα 1-0.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του: «Έχουμε κι εμείς μερίδιο της ευθύνης, δε θέλω να μπαίνω σε πολλές συζητήσεις και αναλύσεις. Από την άλλη, η ποδοσφαιρική μου εμπειρία μου λέει ότι υπάρχουν περίοδοι που ό,τι και να κάνεις, δεν τα καταφέρνεις. Δε βγαίνει. Οποιοδήποτε λάθος, το πληρώνεις με γκολ».

Και συμπλήρωσε: «Έτσι έγινε, το ματς με τη Στεάουα, μοιάζει με αυτό με τον Άρη. Τουλάχιστον ένα 1-1 στο τελευταίο 10λεπτο θα μας έδινε την ευκαιρία να έχουμε άλλη μια ηρεμία. Η πίεση στους παίκτες αυξάνεται όσο ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ο κίνδυνος αστοχίας είναι ακόμη μεγαλύτερος. Πρέπει να συνέλθουμε. Μπορούμε να πάρουμε αυτήν την ένταση του παιχνιδιού μας ως βάση επιστροφής».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ