Πρώτη επαφή της Ρεάλ με τον μάνατζερ του Αρνολντ

Δημοσιεύθηκε 1:17 μμ
Πρώτη επαφή της Ρεάλ με τον μάνατζερ του Αρνολντ

Επιμένει στην Ισπανία ο Τύπος για τον Τρέντ Αλεξάντερ Αρνολντ και για το ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η διοίκηση της Λίβερπουλ δεν θέλει να τον παραχωρήσει. Ο 24χρονος Αγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αλλά η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Τα σχετικά ρεπορτάζ στα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η διοίκηση είναι σίγουρη για την παραμονή του διεθνή αμυντικού, καθώς του πρόσφερε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2029, με βελτιωμένες ετήσιες αποδοχές, κοντά στα δέκα εκατ. ευρώ, το οποίο εκτιμάται πως θα υπογράψει το επόμενο διάστημα.

Ο διεθνής άσος, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, είχε την περασμένη σεζόν στο ενεργητικό του δύο γκολ και δέκα ασίστ σε 29 συμμετοχές. Σύμφωνα μάλιστα με την αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS», η διοίκηση της Ρεάλ είχε την πρώτη επίσημη επαφή με την εταιρεία μάνατζερ, την PLG, που εκπροσωπεί τον Αρνολντ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ