(Ηχητικό) Λεβέντης στο Ντέρμπι: «Είμαστε αισιόδοξοι για την έφεση, παίκτες και σταφ πήραν τα μηνύματα μετά την Ομόνοια»

Δημοσιεύθηκε 12:24 μμ
(Ηχητικό) Λεβέντης στο Ντέρμπι: «Είμαστε αισιόδοξοι για την έφεση, παίκτες και σταφ πήραν τα μηνύματα μετά την Ομόνοια»
Ο Νικόλας Λεβέντης παραχώρησε δηλώσεις στο «Ντέρμπι» και τον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και 97.6. Ο Ε/Τ της ΑΕΛ μίλησε για την γενέθλια μέρα της ομάδας, την εξέλιξη με το νέο προπονητικό κέντρο, το παιχνίδι που ακολουθεί αλλά και την έφεση κατά της απόφασης του Αθλ. Δικαστή. 

* Η αθλητική εκπομπή του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 & 97.6 με τον Αντρέα Ψάλτη και γκεστ σταρ τον Λούη Πατσαλίδη, καθημερινά μαζί σας από τις 11:00 μέχρι τις 12:00.

Διαβάστε όσα είπε και ακούστε αναλυτικά την συζήτηση στο πιο κάτω ηχητικό:

Για την ανακοίνωση της ανέγερσης νέου προπονητικού κέντρου: «Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες. Αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές επενδύσεις του συμβουλίου μας. Είναι πολύ σημαντικό για μας. Μόλις έχουμε άδεια θα ξεκινήσουμε τις εργασίες. Είναι η καλύτερη εξέλιξη που θα μπορούσαμε να έχουμε»

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό που ακολουθεί: «Μετά και την τελευταία πολύ κακή εμφάνιση, οι παίκτες και το σταφ πήραν τα μηνύματα. Η εικόνα μας δεν μπορεί να είναι η ίδια. Τον Εθνικό δεν τον υποτιμάς. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε»

Για τις δηλώσεις Κόλμαν μετά την Ομόνοια: «Το ό,τι έγινε στο παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Ο Κόλμαν ήταν πάντα ειλικρινής. Δεν κρύφτηκε σε δικαιολογίες. Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Κέτσκες είναι τιμωρημένος. Εκτός οι τραυματίες Παπαφώτης και Τρισκόφσκι»

Για την έφεση: «Σίγουρα είμαστε αισιόδοξοι. Την Τρίτη θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας. Έχουμε τα στοιχεία. Η νομική μας ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά. Θα πρέπει να σεβαστούμε την όποια απόφαση»

Ακούστε το ηχητικό:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ