Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στην Σανγκάη

Δημοσιεύθηκε 11:34 πμ
Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στην Σανγκάη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον 3ο γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στην Σανγκάη. Ο Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε του Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι (Νο 153 στον κόσμο) με 7-6(6), 6-4, μετά από μία ώρα και 45 λεπτά αγώνα.

Το πρώτο σετ ήταν για «γερά νεύρα», καθώς κανένας από τους δύο τενίστες δεν επέτρεψε στον αντίπαλο του να του «σπάσει το σερβίς». Ετσι, Τσιτσιπάς και Νισικόρι «έλυσαν τις διαφορές τους» στο tie break, όπου μετά από συναρπαστική εξέλιξη ο Ελληνας πρωταθλητής έκανε δύο φορές break και πήρε το προβάδισμα με 1-0 (8-6), μετά από 57 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ, το «σκηνικό» του αγώνα δεν άλλαξε, με τους δύο «μονομάχους» να κρατούν το σερβίς τους, μέχρι το έβδομο game και το break του «Tsitsifast», ο οποίος προηγήθηκε με 4-3 και στην συνέχεια, έφθασε στην νίκη χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα.

Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά, θα είναι ο Γάλλος, Αλεξάντρ Μιλέρ (Νο 74), ο οποίος έκανε την έκπληξη και νίκησε με 6-3, 6-2 τον Καναδό, Φελίξ Οζιέ Αλιασίμ (Νο 22).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ