ΑΕΚ: Δίνει το στίγμα του ο Ηλιόπουλος

Δημοσιεύθηκε 11:06 πμ
ΑΕΚ: Δίνει το στίγμα του ο Ηλιόπουλος

Μετά από τους πρώτους μήνες του στην ΑΕΚ, ο Μάριος Ηλιόπουλος προχωρά σε κάποιες αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος απέκτησε… αιφνιδίως την ΑΕΚ το καλοκαίρι, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μπορεί οι δύο άνδρες να σχεδίαζαν μήνες αυτή τη διαδοχή, ωστόσο ο οργανισμός της Ένωσης υπέστη ένα σοκ.

Το πρώτο διάστημα, ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα, προσθέτοντας μόνο τον ξάδελφό του Αντώνη Ηλιόπουλο ως επικεφαλής των ακαδημιών, αλλά με αυξημένες αρμοδιότητες και σε άλλα θέματα. Τώρα, που οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν, η ΑΕΚ βρίσκει τον αγωνιστικό ρυθμό της, ο Μάριος Ηλιόπουλος αρχίζει να «χτίζει» τη δική του ομάδα.

Έχοντας δει τους προηγούμενους μήνες τη λειτουργία της ΠΑΕ, έχει πάρει τις αποφάσεις του και θα προχωρήσει σε αλλαγές στο οργανόγραμμα. Ήδη αποχώρησαν από την ΑΕΚ ο εξωδιοικητικός παράγοντας Γιάννης Παπαδόπουλος, αλλά και ο εκτελεστικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ. Ίσως και το μέλλον του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι να μην είναι σίγουρο, καθώς η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χαβιέρ Ριμπάλτα, ο οποίος προορίζεται είτε για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή είτε για αυτή του διευθυντή ποδοσφαίρου.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος θέλει να δώσει το δικό του στίγμα στην ΑΕΚ, προχωρώντας σε κάποιες αλλαγές, για να δυναμώσει η ομάδα σε όλους τους τομείς.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ