Έκανε… φτερά ένα «καλό συμβόλαιο» για τον ΑΠΟΕΛ στην Ιρλανδία

Δημοσιεύθηκε 4.10.2024
Έκανε… φτερά ένα «καλό συμβόλαιο» για τον ΑΠΟΕΛ στην Ιρλανδία

Δεν πλήγωσε μόνο το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς έχασε δύο βαθμούς στα τελικά στάδια, όντας και με παίκτη περισσότερο. Ήταν πλήγμα και στο οικονομικό αφού έκανε… φτερά ένα «καλό συμβόλαιο» στην Ιρλανδία.

Συγκεκριμένα αντί να πάρει τις 400.000 που είναι το μπόνους της νίκης στη League Phase του Conference, πήρε τις 133.000 που είναι το αντίτιμο της ισοπαλίας. Άρα η διαφορά ήταν 267.000 και όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό δεν άρεσε ούτε στη διοίκηση.

Κακά τα ψέματα, τέτοια λεφτά, κόντρα σε ομάδες που είναι υποδεέστερες, όταν πετάγονται στα… σκουπίδια, «πονάνε» περισσότερο.

Χ.Χ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ