Λαπόρτα: «Ο Φλικ κάνει τρομερή δουλειά και δεν ψάχνει για δικαιολογίες»

Δημοσιεύθηκε 5:58 μμ
Λαπόρτα: «Ο Φλικ κάνει τρομερή δουλειά και δεν ψάχνει για δικαιολογίες»

Ο Χάνσι Φλικ πραγματοποιεί ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να βρίσκονται στη κορυφή της βαθμολογίας στη La Liga στο +3 από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μετά την απρόσμενη ήττα από τη Μονακό στο Champions League (19/09, 2-1), καθάρισε με εντυπωσιακή πεντάρα την Γιούνγκ Μπόιζ (01/10, 5-0).

Ο πρόεδρος της ομάδας Ζοάν Λαπόρτα δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την ικανοποίηση του, για τη δουλειά του γερμανού τεχνικού, δηλώνοντας την πλήρη στήριξη στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζοάν Λαπόρτα:

«Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Ο προπονητής μας τα πάει πολύ καλά. Δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Οι τραυματισμοί είναι πρόβλημα αλλά μέχρι στιγμής τους ξεπερνάμε. Τώρα μερικοί σημαντικοί παίκτες αναρρώνουν και περιμένουμε τον Ντε Γιονγκ, ο οποίος έχει ήδη μπει για λίγα λεπτά, καθώς και τους Φερμίν Τόρες, Ντάνι Όλμο και Γκάβι. Τα παιχνίδια είναι πολλά και το καλεντάρι μας υποχρεώνει να έχουμε μεγάλες και ανταγωνιστικές ομάδες. Η συμβολή της ομάδας νέων δίνει πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο Φλικ κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι πολύ επαγγελματίας προπονητής και διαχειρίζεται πολύ καλά την ομάδα. Ο Φλικ έφερε τον αθλητικό μας διευθυντή. Έπρεπε να δώσουμε νέα ώθηση και ο Χάνσι ξέρει ότι οι καλύτερες στιγμές της Μπάρτσα ήταν με πολλούς νέους παίκτες που ενισχύθηκαν με παίκτες κορυφαίου επιπέδου που έχουμε υπογράψει. Είναι μελετητής και παθιασμένος με την Μπάρτσα. Τα πάει πολύ καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Πηγή: sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ