Με Σολάνκε αλλά χωρίς Μαγκουάιρ απέναντι στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε 5:19 μμ
Με Σολάνκε αλλά χωρίς Μαγκουάιρ απέναντι στην Ελλάδα

Η Εθνική Αγγλίας έκανε γνωστή την αποστολή της για τα παιχνίδια με την Ελλάδα (10/10) και τη Φινλανδία (13/10) στο πλαίσιο του Nations League.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Ντόμινικ Σολάνκε έπειτα από επτά χρόνια. Στον αντίποδα, ο Χάρι Μαγκουάιρ έμεινε εκτός όπως και οι Τζέιμς Μάντισον, Τζάροντ Μπόουεν και Τζο Γκόμεζ.

Αναλυτικά η αποστολή των τριών λιονταριών: Χέντερσον, Πόουπ, Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κόλγουιλ, Γκέχι, Κόνσα, Λιούις, Στόουνς, Γουόκερ, Μπέλινγκχαμ, Φόντεν, Γκάλαχερ, Γκιμπς-Γουάιτ, Γκόμες, Μέινου, Πάλμερ, Ράις, Γκόρντον, Γκρίλις, Κέιν, Μαντουέκε, Σάκα, Σολάνκε, Γουότκινς.

Πηγή: sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ