«Όχι» Βλάχοβιτς στην πρόταση της Γιουβέντους για νέο συμβόλαιο

Δημοσιεύθηκε 2:19 μμ Ενημερώθηκε 2:21 μμ
«Όχι» Βλάχοβιτς στην πρόταση της Γιουβέντους για νέο συμβόλαιο

Η Αρσεναλ έχει στα πλάνα της τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της και ήδη έχει προσεγγίσει τον μάνατζερ του. Οι κινήσεις της ομάδας του Λονδίνου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ομάδας του Τορίνο, η οποία μέσω του διευθυντή της, Κριστιάνο Γκιουντόλι, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα:

«Ο Ντούσαν έχει ισχυρό συμβόλαιο και κανείς δεν μπορεί να τον πλησιάζει χωρίς της έγκριση μας. Δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είμαι σίγουρος μάλιστα πως θα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας», τόνισε σχετικά με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Corriere dello Sport», αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Πράγματι η διοίκηση των «μπιανκονέρι» θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Βλάχοβιτς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2026, αλλά ο Σέρβος απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση για διετή επέκταση του, καθώς δεν ικανοποιήθηκε από τα χρήματα που προσφέρθηκαν για να βάλει την υπογραφή του.

Ο διεθνής επιθετικός ζητά «ακατέβατα» δέκα εκατ. ευρώ το χρόνο, «καθαρά», για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, ενώ η διοίκηση του έχει προτείνει αύξηση των αποδοχών του από τα πέντε, που λαμβάνει τώρα, στα επτά εκατ. ευρώ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ