Μιλώντας για super-subs, ο Τζιόν Ντουράν το… τερματίζει!

Δημοσιεύθηκε 1:35 μμ
Μιλώντας για super-subs, ο Τζιόν Ντουράν το… τερματίζει!

Μέσα σε 9’ από την είσοδό του στο παιχνίδι, ο Τζιον Ντουράν σκόραρε ξανά για μια από τις πιο ιστορικές νίκες της Άστον Βίλα. Ο Ντουράν είναι το απόλυτο super-sub με όσα κάνει στο Μπέρμιγχαμ, τα κατάφερε και απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και ο Έμερι είναι ευτυχισμένος όταν γυρίζει προς τον πάγκο, τον κοιτάζει και του κάνει νόημα να ετοιμαστεί…

Ο Ντουράν πέτυχε το φοβερό γκολ κόντρα στον Νόιερ για το εκπληκτικό 1-0 της Άστον Βίλα κόντρα στο σύνολο του Κομπανί και το 2x2 για την ομάδα του Ουνάι Έμερι που επέστρεψε έπειτα από τέσσερις δεκαετίες στο Τσάμπιονς Λιγκ και… κάνει χαμό.

Με μια και μοναδική επαφή και έχοντας δει τον πορτιέρε της Μπάγερν εκτός θέσης, ο φορ της Βίλα απλά έκανε τη λόμπα για να περάσει την μπάλα όσο έπρεπε πάνω από τον Γερμανό γκολκίπερ και το 1-0 από το 79ο λεπτό επιβεβαιώθηκε και ως αποτέλεσμα του μεγάλου ματς στο «Βίλα Παρκ».

Με αυτό το γκολ, ο Ντουράν βάσει και του χρόνου συμμετοχής του έχει φτάσει να σκοράρει ανά 48 αγωνιστικά λεπτά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ήδη έχει 4 τέρματα στο πρωτάθλημα, έχοντας φυσικά περάσει με αλλαγή στα παιχνίδια που βρήκε στόχο απέναντι σε Γουλβς, Έβερτον, Λέστερ και Γουέστ Χαμ.

Το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο πήρε φανέλα βασικού και χρίστηκε σκόρερ ήταν για το Λιγκ Καπ απέναντι στη Γουίκομ, όπου συνείσφερε για το τελικό 2-1 και την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

england.365.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ