Ο Άρης γιορτάζει 94 χρόνια ζωής και καλεί τον κόσμο του

Δημοσιεύθηκε 1:31 μμ
Ο Άρης γιορτάζει 94 χρόνια ζωής και καλεί τον κόσμο του

Με ανάρτηση στα ΜΚΔ ο Άρης καλεί το κόσμο του να γιορτάσουν μαζί τα 94 γενέθλια της ομάδας στη ταβέρνα του συλλόγου στη Λεμεσό.

«Σήμερα η ομάδα μας γιορτάζει με περηφάνια 94 χρόνια ζωής!

Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους φιλάθλους που μας στηρίζουν και είναι δίπλα μας στις χαρές και στις λύπες. Ο Άρης έχει τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο και αυτή η επετειακή γιορτή είναι για όλους μας!

Ελάτε μαζί μας σήμερα στις 19:00, στην ταβέρνα του Άρη για να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια της ομάδας μας.

Πάμε Άρη!.»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ