Ο αντίπαλος δεν τρομάζει

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 12:05 μμ
Ο αντίπαλος δεν τρομάζει

Ο ΑΠΟΕΛ για 9η φορά στην ιστορία του και πρώτη στο Conference League αγωνίζεται σε φάση ομίλων μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και ελπίζει πως το ταξίδι του θα συνεχιστεί και μετά τον Δεκέμβριο. Αντίπαλός του απόψε (22:00) στην Ιρλανδία στην πρεμιέρα της League Phase είναι η Σάμροκ Ρόβερς και οι γαλαζοκιτρινοι έχουν ως στόχο να ξεκινήσουν νικηφόρα. Και μπορούν να το πράξουν μιας και ο αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί φόβητρο και δεν τον τρομάζει. Φυσικά απαιτείται κόπος και οι παίκτες επιβάλλεται να βγάλουν ενέργεια και ζωντάνια, κάτι που δεν έδειξαν κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου και ήρθαν απώλειες βαθμών. Παρουσιάζονται αποφασισμένοι οι γαλαζοκίτρινοι να βάλουν γερές βάσεις στην προσπάθεια που θα γίνει για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Παρά τις απώλειες που υπάρχουν στην αποψινή αναμέτρηση (Σαρφό, Δώνης, Πίζι), σκοπεύουν να τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς. Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια τους αυτή θα έχουν στο πλευρό τους 800 περίπου φίλους της ομάδας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή εξαντλησαν τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους!

Δεν αναμένονται εκπλήξεις στην ενδεκάδα από τον Ζοσέ Ντομίνγκες. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπέλετς, στα άκρα της άμυνας οι Σούσιτς ή Τσέμπακ και Κιντίγια, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα επιλεχθούν δύο από τους Πέτροβιτς, Ντβάλι και Λαΐφη. Από εκεί και πέρα, στο κέντρο «σίγουροι» θεωρούνται οι Κονσταντίνοφ, Αμπάνια και Τεχέρα, εκτός κι αν είναι 100% έτοιμος ο Μάγιερ. Αριστερά θα παίξει ο Μαρκίνιος, δεξιά ο Εντονγκαλά και σε θέση φορ ο ήδη κουρασμένος Ελ Αραμπί!

Γάλλοι διαιτητές ορίστηκαν να διευθύνουν το αποψινό παιχνίδι. Πρόκειται για τον Τζερεμί Πινγκάρντ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μικαέλ Μπερχεμπρού και Λοράν Κονιλό και 4ο τον Γάλλο Μαθιού Βερνίς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ